Vill du bli vår nya kollega?

Nu söker vi en RESERVDELSANSVARIG med inriktning och erfarenhet av LANTBRUK

I arbetsuppgifterna ingår beställning/försäljning av reservdelar inom lantbruk, entreprenad och skog till kund. Lagerhantering med befintligt lager och serva mekanikerna i verkstaden med reservdelar.

Vi vill att du har datavana, är ordningsam, noggrann, självgående, god social förmåga och sätter kunden i fokus. Tidigare erfarenhet eller utbildning inom yrket är meriterande.

Vi söker även en VERKSTADSMEKANIKER med inriktning och erfarenhet av LANTBRUKSMASKINER

Vi söker dig som har intresse för service av maskiner, vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service, gärna jobbat ett par år i branschen eller har intresse och erfarenhet runt lantbruksmaskiner. Du bör vara noggrann, ordningsam, flexibel och ha ett bra kundfokus, datavana är ett måste för framtidens maskiner och ett krav, B-körkort krävs. Vidareutbildning sker ihop med våra leverantörer.

För mer information ring Hans Johansson  eller Lennart Jonsson Tel: 0501-65090

Ansökan sändes till: anette@mariestadsmaskin.se

Vi är ett helägt dotterbolag till Söderberg & Haak, och finns på Hammarsmedsgatan i Mariestad. Försäljning och service av maskiner och redskap inom lantbruk och entreprenad. Vi är auktoriserade för Huddig, Hyundai, Take Job, Komatsu, Deutz-Fahr, Amazone, Krone, Bigab, Närlant samt en stor mängd utrustningsleverantörer. För närvarande är vi tjugo anställda.