1260D-till-ÅF-cable Krone Komatsuhjul Komatsugräv Komatsu-PW148 Komatsu-600 DF dalbo Amazone deutz_fahr_traktor_low Z:datenPROSPEKTEFELDSPRITZENSX_4001_10_2010t4mIMG_1253.pdf mariestad Orsundsbro hyundai i stenbrott Huddig RAIL 2_b

Annons_Håkan

 

Vi är auktoriserade återförsäljare åt Huddig, Hyundai, Take Job och Komatsu  entreprenadmaskiner. Deutz Fahr, Amazone, Krone, Dal-Bo, Geringhoff. Service och reservdelar till New Holland och Case IH. Hanwoo hydraulhammare. Bigab och Närlants produkter. Vi är även auktoriserade servicelämnare åt Gremo och Ponsse skogsmaskiner, samt en stor mängd olika utrustningsleverantörer.

Service är en viktig del i verksamheten och här kan vi framhålla en mycket välutbildad och duktig personal med många års erfarenhet. Förutom vår verkstad och reservdelslager/butik, kan vi erbjuda fem stycken välutrustade servicebussar med målsättning att kunna utföra det mesta i fältarbete.

I vår fastighet på Hammarsmedsgatan har vi utökat verkstadsytan med 450 kvm som nu också innefattar en tvätthall. Även butik och lagerutrymme är utbyggt.

Välkommen till Mariestads Maskin & Energi AB hälsar Jonas Johnson med personal.